Дружина відомого українського співака Дзідзьо, яка активно розвиває своє кар'єру поділилася спокусливими знімками з відпочинку. Співачка Slavia у соціальній мережі Instagram має тисячну аудиторію і залюбки ділиться зі своїми фанатами та підписниками новий відео чи деталями з життя.
Наразі дружина Михайла Хоми (Дзідзьо) співачка Slavia перебуває на відпочинку та не перестає ділитися свіжими фотографіями з Домініканської Республіки. Співачка показала нові кадри, де продемонструвала свою розкішну фігуру.

Фото: instagram slavia_official
Фото: instagram slavia_official

Також зірка відзначила, що зробила фото саме у тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика та назвала це місце "раєм на землі".

"Неймовірного кольору Карибське море, білий пісочок, лагуна тисячі зірок 😍⭐️ Саме тут знімали рекламу Баунті 🥥 Рай на Землі 🌞🌴🍹💎 ", - написала Slavia.

Фото: instagram slavia_official
Фото: instagram slavia_official

На фото зірка позує у яскравому купальнику жовтого кольору, який вигідно підкреслює її засмаглу шкіру. Також варто відзначити що співачка перебуває у гарній фізичній формі, тому з задоволенням хизувалася своєю тонкою талією та стрункими ніжками.

Нагадаємо, дружину Dzidzio застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанське. Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою: "З Новим роком!".

Знай.ua писав, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "побачила і розплакалася"