Російський юрист і правозахисник Владислав Юсупов висловився про російську владу, яка анексує території в інших країн.

"Землі їм не вистачає, б**дь! Півкраїни ковилем поросло. На полях Башкирії берези хороводи влаштували. Вся Сибір потонула в нафтовому л**ні... здавалося б, живи і радій! А ні! Для чогось ще півострів з островами знадобилися. "Російські люди там живуть", розумієш. Ок, жили, живуть, будуть жити ... що змінилося?! Місце вам потрібно? "- зазначив Владислав Юсупов, передає портал "uapost".

При цьому він зазначив, що більшість сіл в країні перебувають в жалюгідному стані, а деякі і зовсім виявилися покинутими. Але при цьому влада не намагається вкладати гроші в розвиток всього цього, а намагається відняти території в інших країн.

Владислав Юсупов, фото " uapost"
Владислав Юсупов, фото " uapost"

" Возвеличуй ти там рідну Батьківщину, хто заважає?! Тепла захотілося? Від Волгограда до Ростова сотні кілометрів необжитих земель. Порти морські знадобилися?! Ти на Азові був? Там можна нову Осаку забабахати. Але ні! Так не піде! У нас завжди два варіанти: "Грузинський" і "український". У першому випадку ми тупо не дамо розвиватися перспективним регіонам чужої держави. Другий варіант: відберемо те, що нам так давно подобалося, а потім все пр**рем", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що українець защебетав Солов'їною на Донбасі і отримав несподіваний комплімент: "скучили"

Як повідомляє портал Знай вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "примушує дітей..."

Також Знай писав, що жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис