Львівський отець Євген називає своє життя після боротьби з хворобою другим днем народження. Священник зізнається, що ніколи не хворів та ні на що не скаржився. Та раптом потрапив до лікарні із сильними болями по всьому животу.
Про порятунок священника розповіли у пресслужбі Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова у “Facebook”.
Львівські медики оперативно провели обстеження священнику та виявили новоутвір товстого кишечника із ростом в просвіт кишки. Окрім цього у нього розвинулась ще й кишкова непрохідність з проривом в черевну порожнину, що викликало перитоніт та септичний шок.

Лікарі, скріншот із відео
Лікарі, скріншот із відео

“ Отця Євгена Щирбу везуть в операційну для видалення злоякісного новоутвору та виведення кишки на передню черевну стінку. Це були необхідні заходи для порятунку життя, враховуючи стан пацієнта та важкий перитоніт. Окрім того, в отця був нестабільний тиск, та команда медиків нашого Центру хірургії робила все можливе. Але прогнозувати, що буде далі — ніхто не брався, адже при таких станах, на жаль, виживають одиниці", — розповіли у лікарні.

Але чудо все-таки сталося, і після трьох діб в реанімації чоловік дуже швидкими темпами почав одужувати. Вже пройшло майже два місяці після операції, і обстеження показують відсутність метастаз, та до того ж всі лімфовузли чисті.
Отець Євген буде проходити ще лікування хіміотерапією та на нього чекає ще одна операція — забирання сигмостоми (виведеної кишки на передню черевну порожнину). Проте він вірить, що найскладніше позаду.

"По вірі вашій буде вам", — каже отець та зазначає, що одужав, бо «попав» до справжніх фахівців.

Нагадаємо, що мати двох дітей бореться з меланомою і благає про допомогу: "Метастази в підшлунковій"

Як повідомляв портал "Знай.uа", до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна школярка доглядає за хворою на рак мамою, дитинство вкрадено: "Я їй потрібна"