Мама маленького Євгена Поліщука просить допомогти її синочку. Малюк через родову травму є інвалідом дитинства «1А» групи.
Про це повідомляє ТСН.
У дитини ДЦП, спастичний тетрапарез зі стійкими руховими порушеннями, вираженою психомоторною затримкою розвитку, вторинною мікроцефалією. Симптоматична епілепсія, поліморфні і генералізовані напади, резистентні до антиконвульсивної терапії.

Маленький Женя потребує допомоги, фото ТСН
Маленький Женя потребує допомоги, фото ТСН

"Світ зустрів його з важкими випробуваннями: три реанімації, перші 3 місяці життя в лікарні... Зараз Женя перебуває у важкому стані, практично не рухається, не тримає голову, не сидить, не стежить за предметами. Від народження ми їздимо по лікарнях і, на жаль, результатів мало", - каже мама Жені.

Медики радять маленькому Євгену пройти інтенсивну реабілітацію. Зараз для молодої сім'ї важко оплачувати
дороге медикаментозне лікування і реабілітацію. Тому вони звертаються до всіх небайдужих з проханням допомогти сину.

"Моя сім'я дуже просить добрих людей допомогти поставити на ноги нашого любого синочка. Зараз нас готові прийняти на реабілітацію у Трускавці. Один курс коштує десятки тисяч гривень - це без переїзду і житла, а таких курсів потрібно 4-6 на рік", - каже жінка.

Реквізити для допомоги:
4731 2191 2215 2907 ПриватБанк
5375 4141 1271 8845 Монобанк
Поліщук Вероніка Тимофіївна

Нагадаємо, раніше львів'янок кличуть безкоштовно перевірити жіноче здоров'я-кому пора звернутися до лікаря.

Як повідомляє портал Знай інфекціоніст Голубковська підготувала українців до нових "сенсацій" і мутацій: "бережіть нерви...".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай писав, що разом з медиками на передовій: Фонд Ріната Ахметова допомагає державній медицині в боротьбі з коронавірусом.