У Львові один з "інвесторів" львівського закладу "Аз Арт Львів" на зауваження клієнта вимкнути російську музику погрожував йому розправою.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив львівський блогер Володимир Андрєєв.

За словами блогера заклад "Аз Арт Львів" йому сподобався, там привітні офіціанти та смачна кухня. Але під час спілкування зі своїми знайомими він почув, як на фоні грає російська музика.

Блогеру не сподобалося це і він зробив зауваження офіціанту, який зазначив, що це питання незабаром вирішиться. Проте пройшов деякий час і питання не вирішилося.

Я питаю в чому проблема, він дає банальну відповідь:
- В закладі один з наших інвесторів (якось так) і він сказав не перемикати музику.
(тут до офіціянта претензій нуль)
Я ще сиджу кілька хвилин, і думаю сходити в туалет. Піднімаюсь на перший поверх (так, та шняга в підвалі) а там сидить, так званий інвестор з своїми дружочками-піражочками.
Я підходжу і кажу:
- Я клієнт цього закладу, я не хочу шоб грала російська музика (не дослівно, але суть не міняється)
Відповідь "інвестора":
- Шт ти дивишся на мене як баран на нові ворота, на**й пішов звідси, вон двері і пішов на**й звідси!
Чоловік продовжував нецензурно виражатися у сторону клієнта. Він не став це довго вислуховувати, тому вирішив перейти на мову співрозмовника, але чоловіки за столом не були готові до такого.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Тут підривається якийсь дружок інвестора в спортивних чорних штанах з начосом і червоній кофті, підлітає до мене і каже:
-Шо? Шо б**ть, на**й пішов звідси! Чи тобі п**зди дати, шоб ти забув хто ти є? Чи найти тебе і твою сім'ю пере***рити?
От...
Якби не фраза про сім'ю, мене б не трігерило... та пофіг, типу, бидло слухає в своєму рагульному закладі руцкую музику, та хай там і скопититься... але!
Прошу панство, я людина не злопам'ятна, але я людина яка не дасть, щоб ображали й погрожували моїй сім'ї! Мої шановні друзі абсолютно не рекомендую туди ходити!