У США собака врятував свого господаря. Чотирилапий здогадався розбудити дружину американця, який перестав реагувати на пса і міг померти.
Про це повідомляє The Mirror.
Так, стало відомо, що восьмимісячний пітбуль на прізвисько Чарлі живе зі своїми господарями в американському місті Колумбус, штат Огайо. Одного разу він розбудив 36-річну Феліцію Гіллман, і привів жінку до свого чоловіка 56-річного Дага, який спав у кріслі.

Фото:  The Mirror
Фото:  The Mirror

Пес стрибнув на руки чоловікові і почав лизати його. Коли чоловік не відреагував на пса, жінка зрозуміла, що щось не так. Після невдалих спроб розбудити чоловіка викликала швидку допомогу. Медики розповіли, що у чоловіка стався синдром апное уві сні. Якби пес не розбудив жінку, то американець помер би чи отримав серйозні пошкодження мозку.

Фото:  The Mirror
Фото:  The Mirror

Гіллману довелося провести три дні в лікарні і три тижні відновлення вдома. Після інциденту собака, за словами господарів, почав поводитися з чоловіком інакше. Тепер домашній улюбленець іноді кладе лапу йому на груди, щоб перевірити самопочуття чоловіка.

Фото:  The Mirror
Фото:  The Mirror

Нагадаємо, бій з котінню: навіщо мурчики б'ють себе задніми лапами.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще