Працівники Служби безпеки України встановили осіб, які спаплюжили фарбою пам’ятник Степанові Бандері у Львові.
Про це повідомляє пресслужба СБУ.
Так, стало відомо, що до осквернення пам’ятника Степанові Бандері у Львові причетні двоє студентів одного з ВНЗ. Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці з’ясували, що виконавцями осквернення є двоє мешканців Хмельницької області, які навчаються у Львові. Одному 19 років, іншому — 24 роки.

Фото СБУ
Фото СБУ

За попередньою інформацією працівників СБУ, мотивом правопорушення була матеріальна вигода. Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили речові докази, які долучено до матеріалів справи.

Фото СБУ
Фото СБУ

Їхні дії кваліфіковано за статтею “Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого” ККУ. Наразі, обом зловмисникам оголошено про підозру, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. У разі доведення вини, їм загрожує позбавлення волі до семи років.

Фото СБУ
Фото СБУ

Фото СБУ
Фото СБУ

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали розбили фонтан заради наживи, комунальники в сказі: "Дуже руки свербіли?"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Ума, как у черепашки"