У Львові вночі невідомі облили фарбою пам'ятник Степану Бандері.
Про це повідомляє інформацій портал ZAXID.NET.
Так, стало відомо, що в ніч на п’ятницю, 5 лютого, вандали пошкодили пам’ятник Степану Бандері у Львові. Зазначається, що пам’ятник облили червоною фарбою.
За інформацією правоохоронців, повідомлення про пошкодження пам’ятника надійшло близько 2:30 ночі. Також відомо, що вандали кинули в пам’ятник щонайменше дві пляшки з червоною фарбою. Унаслідок постамент пошкоджений з переднього та заднього боку.

Невідомі облили червоною фарбою пам’ятник Степану Бандері у Львові
Невідомі облили червоною фарбою пам’ятник Степану Бандері у Львові

Зазначимо, після відкриття у 2007 році пам’ятник Степану Бандері у Львові перебував під цілодобовою поліцейською охороною. Проте після того, як на площі встановили відеокамери охорону поліції було припинено.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події та осіб, які до цього причетні. Ведеться слідство.

Якщо ви стали свідками вандалізму, то одразу ж повідомляйте про це на спеціальну лінію “102”. Адже відповідно до п. 2 статті 298 КК України, умисне незаконне знищення, руйнування або пошкодження об’єктів культурної спадщини чи їх частин караються штрафом або обмеженням волі на термін до трьох років.

Нагадаємо, що у Києві обезголовили легендарну балерину

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі вандали розбили фонтан заради наживи, комунальники в сказі: "Дуже руки свербіли?"

Також, "Знай.uа" писав, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Ума, как у черепашки"