У Львові містяни вимагають заборонити продаж алкогольних напоїв у місті.
Відповідну петицію опублікували на платформі e-DEM.
Так, стало відомо, що у Львові хочуть заборонити реалізацію алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у межах міста. Відповідну петицію зареєстрував львів’янин Олег Дутко.

Супермаркет / скріншот з відео
Супермаркет / скріншот з відео

Львів'янин запропонував ухвалити необхідне рішення та рекомендувати суб’єктам господарської діяльності реалізувати алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво здійснювати за межами Львова.

“Пияцтво в Україні – гостра соціально-культурна проблема. За не підтвердженими даними, щороку в Україні ставлять на облік 100 тисяч алкозалежних осіб, це може говорити про набування ознак національної епідемії, крім того, надмірне вживання алкоголю призводить до десятки тисяч смертельних наслідків”, – йдеться у тексті петиції.

Станом на 10:00 год 11 лютого петицію підписали 97 осіб з 500 необхідних.

Нагадаємо, раніше популярний супермаркет продав клієнту зниклу "Машеньку": "не дожила вона три дні". Покупець не знає, хто ж все-таки винен-виробник або " Велмарт"

Як повідомляє портал Знай киянка купила смердючі "гриби" замість томата, гидливим не дивитися: борщу не буде. Усередині скляної банки вже у всю росли гриби.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай писав, що Хмельницький супермаркет підловили на хитрій схемі, краще цього не їсти: "зіпсованого зефіру не бажаєте?" У Хмельницькому популярний супермаркет впарює покупцям товар з підробленим терміном придатності.