Українка розповіла, як радянський режим грабував селян. У ті часи селяни не могли навіть спокійно заколоти худобу.

"Знаєте, чому радянські колгоспники різали свиней вночі, в сінях, попередньо вдягнувши на голову мішок з золою – щоб кабанчик задихався і не кричав? Не знаєте? Тому, що мужик, який власними руками виростив кабана, зобов'язаний був віддати його шкуру державі. На офіцерські чоботи, портупеї та інше потрібне країні військове майно. А сало хотілося, щоб зі шкіркою було. Яке ж сало без шкурки? Ось і різали свиней потайки", - зазначила Ольга Швець, передає портал "uapost".

Також жінка розповіла, що селяни були змушені вирубувати фруктові, адже в СРСР ввели на них великі податки. Якщо не було грошей, то могли брати податки м'ясом, шерстю овець або ж фруктами з тих дерев.

Ольга Швець, фото з фейсбук
Ольга Швець, фото з фейсбук

"Рідна держава обкладала всіх селян, які мали корів, натуральним податком – 220 літрів молока на рік дай. Горбатись на корівку ти, а молочко держава підгортає. I так, якщо у вас був десяток курей – улюблена держава робітників і селян дбайливо зобов'язувало здати 180-250 яєць в рік. Бо держава своїми яйцями пролетаріат забезпечити не могла".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

В кінці вона зазначила, що всі її бабусі та дідусі також прожили своє життя в тих принизливо ганебних умовах. Адже це тільки мала частина того, що доводилося переживати нашим предкам.

Нагадаємо, що тонни львівського сміття скинули українцям під ніс.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Модричах, що на Львівщині, люди живуть у постійному страху, що їхні будинки можуть опинитися під землею через соляні шахти

Також Знай.ua писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.