У Німеччині двоє українців на слизькій дорозі з ожеледицею потрапили у ДТП. Їх автомобіль злетів з проїжджої частини й врізався у дерево. Від удару чоловіки вилетіли з легковика, один з них опинився у тяжкому стані, його шпиталізували у стані коми.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що цей інцидент стався 11 січня, проте досі рідні потребують допомоги. Рідні постраждалого Сергія Смоквіна зазначили, що страхова компанія готова відшкодувати лише 45 тисяч євро, а вартість лікування вже перевищила 90 тисяч.

 Сергій Смоквін, фото ТСН
 Сергій Смоквін, фото ТСН

Медики констатували у 33-річного чоловіка серйозну травму голови, мозкову травму з кровотечею, перелом черепа, політравма з пневмотораксом. Після операції його ввели у штучну кому, а 19-20 січня Сергія почали виводили із неї.
"Він ще не розмовляє, рухає очима, вчора трохи рухав головою, пальцями рук. Лікар сказав, що чутливість ніг у нього є, залишилась, що, можливо, він не рухає ногами у зв'язку з прийманням деяких ліків. Прогнози лікарів гарні", - розповіла цивільна дружина Сергія Тетяна.

 Сергій Смоквін, фото ТСН
 Сергій Смоквін, фото ТСН

Наразі Сергій Смоквін перебуває в лікарні міста Єна. Він на штучному диханні. Рідні не мають можливості оплатити лікування за кордоном та подальшу реабілітацію на території України. Вони організували збір коштів через соціальні мережі.
Як додала дружина, Сергій офіційно працював у Польщі. А в Німеччині він хотів підписати договір, щоб отримати роботу там. Вдома, окрім дружини, на Сергія чекають троє маленьких дітей.

Нагадаємо, що до шестирічного українця втретє повернувся рак: "Врятуйте Максимку!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець бореться з агресивним раком, потрібна пересадка: "Врятуйте сонячну дитину!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький футболіст відчайдушно бореться з раком мозку: "Врятуйте Женю!"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще