Тоня Матвієнко - відома українська співачка. Вона активно веде свої сторінки у соціальних мережах де тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя.


Цього разу Тоня опублікувала архівний знімок з її весілля з Арсеном Мірзояном. Що цікаво, цей знімок ще є частиною одного з кліпів Тоні Матвієнко, призначеного для караоке. Співачка зазначила, що за її творчий шлях Арсен не раз був учасником її кліпів.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko

"В скількох моїх відео кліпах знявся @arsen_mirzoian ? Почну з пісні «Душа», хоча це караоке кліп, але я зараховую! Один «Душа», два ...?😉", - запропонувала Матвієнко фанатам пригадати в яких ще кліпах вона знімалася зі своїм чоловіком.

Шанувальникам сподобалася така ідея, і вони прийнялися згадувати кліпи Тоні з участю Арсена Мірзояна.

"Вітер" і "Доберман"😍", "Вітер)", " А може ти, а може я", "Тобі", "Івана Купала", "Вітер", - зазначили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

На опублікованому знімку з весілля Тоня якраз одягає Арсену обручку на палець, а позаду них захоплено спостерігав Олег Винник. Пара виглядає як ніколи щасливою разом. Варто зазначити, що Арен Мірзоян та Тоня Матвієнко живуть разом вже десять років. Пара познайомилася під час участі у шоу "Голос" ще у 2011 році там і зав'язалося їхнє кохання.

Нагадаємо, зять Ніни Матвінеко Мірзоян після "зради" Тоні захотів на морі: "Багато варіантів"

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко показала, яким був Мірзоян на "Голосі" 10 років тому.

Знай.ua писав, Тоня і Ніна Матвієнко перетворилися на голлівудських красунь: пощастило Арсену Мірзояну