У Львові одна з вулиць міста може мати ім'я бійця 80-ї десантно-штурмової бригади Ігоря Зінича.

Про це повідомляє інформацій портал "Depo.Львів".

Так, стало відомо, що у Львові пропонують перейменувати одну з вулиць на честь Ігоря Зінича – бійця 80-ї десантно-штурмової бригади, лікаря, захисника Донецького аеропорту та Героя України.

Зазначається, що перейменувати пропонують вулицю Мельничука, що у Шевченківському районі Львова. Зараз ця вулиці названа на честь депутата Верховної Ради СРСР.

Ігор Зінич. Фото: Львівська міська рада
Ігор Зінич. Фото: Львівська міська рада

"Про Героїзм Ігоря можна розказувати багато, і переконаний, що історія ще оцінить його справжній подвиг і внесок у перемогу України у війні з російським агресором. У суботу в будинку воїна відбулися пам’ятні заходи із вшановування захисників Донецького аеропорту. І однією з ідей побратимів Ігоря була ініціатива про назву вулиці іменем нашого Героя з 80-ї бригади", — розповів директор департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міськради Євгена Бойка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що тонни львівського сміття скинули українцям під ніс.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Модричах, що на Львівщині, люди живуть у постійному страху, що їхні будинки можуть опинитися під землею через соляні шахти

Також Знай.ua писав, що у Львівській області фермер змушує корів і коней їсти сніг і грітися біля багаття.