Маленький українець, який бореться з раком потребує термінової допомоги аби отримати шанс на одужання.
Про це написали у соціальній мережі фейсбук у спільноті фонду "Таблеточки".
Маленький Женя зараз мав би проходити шкільну програму 2 класу. Проте не склалося, і зараз він пройшов вже вісім блоків хіміотерапії, тридцять три блоки – променевої і три – підтримуючої. Медики діагностували у нього рак мозку.

Маленький Женя бореться з раком, фото з фейсбук
Маленький Женя бореться з раком, фото з фейсбук


"Женя мужній хлопчик і знає, чому він в лікарні і яке складне лікування проходить. Він лікується уже рік і дуже хоче до школи, додому, до друзів. Зараз хлопчику не можна ні з ким зайвий раз контактувати, щоб уберегти себе від усіх можливих інфекцій. В лікарні Женя бачиться тільки з вчителькою", - сказано у повідомлення.

До хвороби улюблений предмет був фізкультура, а тепер – математика. Рахувати Женя любить, а ось писати – ні. Ще йому подобається малювати й ліпити. Зараз найбільше хлопчик сумує за футболом.
Женя мужньо бореться, але на його лікування потрібно багато грошей. Допоможіть Жені і таким дітям, як він, перемогти рак, щоб мати безтурботне дитинство.

Нагадавши, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.