На Львівщині, у селі холодна Вода у місцевому дитячому садку зафіксували спалах кишкової інфекції.

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Львівській області.

Повідомляється, що в інфекційне відділення Львівської інфекційної клінічної лікарні були доставлені троє дітей з діагнозом гостра кишкова інфекція, ротавірусний ентерит. Виявилося, що напередодні малюки відвідували заклад дошкільної освіти "Казковий світ" у селі Холодна Вода.

За інформацією Держпродспоживслужби, діти вживали смажену рибу, сирну запіканку, манну молочну кашу і морквяний салат.

"Розпочато проведення епідеміологічного обстеження об'єкта з метою встановлення причин виникнення даного спалаху. Санітарно-епідеміологічне розслідування триває",- повідомили в управлінні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

дитсадок, скріншот з відео
дитсадок, скріншот з відео

Нагадаємо, під Одесою в місті Чорноморськ поліція розслідує спалах сальмонельозу в одному з дитсадків.

За словами представників Державної установи лабораторного центру МОЗ на водному транспорті, в даний час зареєстровано 11 хворих, двоє з яких госпіталізовані.

Як стало відомо, про спалах інфекції в дошкільному закладі правоохоронці дізналися під час моніторингу соціальних мереж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі псих розкидав щурячу отруту на дитячому майданчику: "дратує шум"

Як повідомляє портал «Знай.иа» 14-річні Школярки накачалися горілкою і "прославилися" на всю Україну: "виносили на ношах"

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом 40 ліцеїстів отруїлися разом з вчителькою-пообідали в шкільній їдальні