В Україні 2 лютого вшановують пам’ять Андрія Кузьменка - відомого українського співака та лідера гурту "Скрябін". Він загинув 2015 року у ДТП біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області. Після смерті Андрія Кузьменка нагородили орденом «За заслуги» I ступеня.

Дзідзьо вшанував пам'ять Кузьми, скріншот із відео
Дзідзьо вшанував пам'ять Кузьми, скріншот із відео

У цей день відомий український шоумен Михайло Хома, який більш відомий під псевдонімом Дзідзьо пригадав свого друга. Він опублікував на своїй сторінці відео з концерту, де присвятив пісню Андрію Кузьменку. Дзідзьо заспівав улюблену пісню Скрябіна "3 в 1".

Дзідзьо вшанував пам'ять Кузьми, скріншот із відео
Дзідзьо вшанував пам'ять Кузьми, скріншот із відео

Також він відзначив, що українці пам'ятають його та люблять його творчість. Дзідзьо щиро подякував артисту за все, що він робив.

Дзідзьо вшанував пам'ять Кузьми
Дзідзьо вшанував пам'ять Кузьми

"Пам‘ятаю: третя година ночі, дзвонить телефон, дивлюся на екран, то - Кузьма. Піднімаю трубку, а він мені каже: «Чувак , «3 в 1» - то моя любима пісня!» і кинув трубку. На той час - то була найвища похвала для мене від Кузьми, яку я зберігаю і сьогодні!.. Дякую Тобі, мій друже, за ВСЕ, що Ти зробив!", - написав Дзідзьо під оприлюдненим відео.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, 6 років з дня загибелі Андрія Кузьменка: колеги з сумом згадують лідера "Скрябіна"

Як повідомляв портал Знай.ua, доросла донька Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька

Також Знай.ua писав, вдова Скрябіна розповіла про спільне життя з музикантом