Україна п'ять років тому втратила відомого співака і музиканта Андрія Кузьменка лідера групи «Скрябін». Він залишив незгладимий слід в українській музиці.

До річниці смерті музиканта ще довго, але його вдова Світлана Бабійчук розповіла журналістам про чоловіка і про те, чому він навчив кохану. Світлана згадала, що однією з "фішок" Андрія був гумор. Відмінно почуття гумору дозволяло йому виходити з будь-якої ситуації. Він писав музику, книги, і навіть вірші.

Світлана та Андрій одружилися в 1997 році. Незабаром у них з'явилася дочка Марія-Барбара, яка нещодавно вийшла заміж. Після весілля пара кілька років жила окремо, так як Скрябіну доводилося жити і працювати в Києві, щоб його група стала популярною. Він навідувався додому лише 2 рази на місяць.

Пізніше він став власником квартири в Києві. Тоді Андрій Кузьменко забрав до себе кохану Світлану.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вдова Кузьми згадує, що він навчив її любити життя, людей і прощати їм все. Також Андрій Кузьменко навчив дружину простій істині, кожна людина має право на помилку.

Музикою Андрій займався зі шкільної лави. В юні роки він створив власний "Бенд", до якого увійшли шкільні друзі майбутнього музиканта. Група виступала на шкільних вечорах, а репетиції проходили в актовому залі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що звуки Чорнобиля стали основою для нового музичного проекту, до якого приєднуються українські музиканти.

Також Знай писав, що п'ять років тому, 2 лютого 2015-го року, в жахливій ДТП загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко. Він запам'ятався не тільки як популярний музикант, але і як автор дуже живих і глибоких книг.

Нещодавно Знай передавав, що в місті Сімферополь місцеві українські патріоти записали шикарний кавер на невідому пісню Андрія Кузьменка і зняли потужне відео.