Стало відомо про те, що маленькому хлопчикові потрібна допомога. Злоякісна пухлина ставить його життя під загрозу. Не будьте байдужими.

Таким чином, повідомляється, що у Ярослава нейробластома заочеревинного простору четвертої стадії з метастазами в кістковий мозок, і бореться він вже більше чотирьох років.

Маленький Ярослав, фото: Facebook
Маленький Ярослав, фото: Facebook

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН, де ви можете знайти реквізити для допомоги.

Починалося все з простих болів в спині, але все ускладнювалося. Близько трьох місяців йому не могли поставити діагноз.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Після того як все ж встановили в чому причина, хлопчик пройшов 8 курсів хіміотерапії, пересадку кісткового мозку, операцію з видалення нирки, переливання крові, а також 9 курсів Метрономної терапії в дрібних дозах. Але, і цього було недостатньо.

На даний момент дитині показана імунотерапія, яка допомагає організму самостійно розпізнати пухлину, а також боротися з нею.

Лікування для дітей проводиться ефективно за кордоном, і природно, це коштує грошей, яких у сім'ї практично не залишилося. Вони просять допомоги у людей, хто чим може.

Кожна гривня може стати вирішальною в цій справі.

Нагадаємо, 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляв портал "Знай", юний хмельничанин бореться з раком чотири роки, справжній воїн: "Хочу жити, допоможіть!"

Також "Знай" писав, маленький українець сліпне в пелюшках, батьки благають про допомогу: "Іванко хоче бачити!"