Стало відомо про те, що Арсен Мірзоян отримав нагороду від українських військових.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він показу свою нагороду, яку отримав на Донбасі.

Ще кілька днів тому він відпочивав з сім'єю на Червоному морі в Єгипті. По прильоту в Україну заслужений артист поїхав у рідне Запоріжжя, де побував на Хортиці.

Звідти він махнув до Маріуполя, де за день зіграв відразу чотири концерти для українських військових. У Слов'янську наступного дня ще три.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Заспівав Арсен Мірзоян і для 28-ї окремої механізованої бригади імені лицарів Зимового походу.

Там йому дали нагороду після концерті-Залізний хрест. Цим він відразу ж похвалився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Служу народу України! Спасибі за довіру", - підписав кадр Арсен Мірзоян.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко провели тиждень на передовій. Напередодні Нового року зіркове подружжя разом з волонтерами відправилося на Донбас. Майже тиждень Тоня і Арсен виступали нон-стоп на лінії зіткнення, проводячи по 2-3 концерти в день.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян знову вирушив на Донбас

Арсен Мірзоян разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими. Однак відпустка закінчилася, і зоряне сімейство повернулося в Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арсен Мірзоян після Єгипту скупався в холодному Дніпрі