Відома українська співачка Ірина Федишин активно веде свої сторінки в соціальних мережах, зокрема якщо мова йде про Instagram. Вона з великим задоволенням розповідає фанатам про те, що відбувається у неї в житті.

Таким чином повідомляється, що цього разу в новій публікації вона з'явилася не вона, а з чоловіком. Разом зі Славою Дьоміним вони зняли невеликий ролик, який і з'явився на сторінці Ірини Федишин.

Зустрілися вони не просто так, у чоловіка на You-Tube є канал, де він бере у знаменитостей інтерв'ю. Черга дійшла і до співачки. Зовсім скоро фанати зможуть дізнатися про що саме вони поговорили, і яким темам приділили найбільше уваги.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У своїх stories хлопці розповіли про те, що інтерв'ю пройшло успішно, було багато питань, які цікавили громадськість.

Точної дати виходу ще немає, але відбудеться це за обіцянками слави Дьоміна вже найближчим часом.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів.

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірус і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.