У Львові патрульні поліцейські врятували маленьке цуценя, яке скавчало на балконі.
Про це інформує Патрульна поліція Львівської області.

Так, стало відомо, що у вівторок, 26 січня, близько 16:00 мешканці вулиці Раковського зателефонували на лінію “102”. Вони повідомили, що в одному із будинків на балконі скавулить цуценя понад годину. На вказане місце виїхали патрульні 4 батальйону Лев Хараху та Степан Фортуна. врятувати цуценя.

Путрульні врятували цуценя, фото Національної поліції
Путрульні врятували цуценя, фото Національної поліції

Інспектори побачили, що в помешканні світиться світло, однак двері ніхто не відчинив. У 43-річного мешканця цього будинку був вимкнений телефон. Вони зателефонували до його матері. Жінка дала дозвіл на порятунок собаченя і сказала, щоб його забрали. Вона пояснила дії сина, тим, що собака сходив у туалет у будинку і за це він його посадив на балкон.
Правоохоронці знайшли драбину та зняли замерзле цуценя. Інспектори назвали його Айсом і навіть патрульний захотів його забрати жити до себе. Інспектори встановили особу жінки, яка продала цуценя чоловікові за 100 гривень. Коли він вийшов на зв’язок, вона приїхала і повернувши йому гроші забрала цуценя.

Путрульні врятували цуценя, фото Національної поліції
Путрульні врятували цуценя, фото Національної поліції

Нагадаємо, чоловік врятував цуценят у покинутому будинку, тепер вони - зірки TikTok

Як повідомляв портал Знай.ua, хлопець пригрів ласкаве цуценя тигро-собаки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі нелюди покинули трьох цуценят напризволяще