Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова активно веде свій блог в Іnstagram і ділиться з підписниками новими фото або подробицями з життя.

А, нещодавно ще стало відомо, що пара чекає дитину. Вони оголосили про це в соціальних мережах, опублікувавши спільне фото на якому видно кругленький животик Катерини. У своєму Іnstagram дівчина підтвердила, що вони вже знають стать малюка, але поки тримати це в секреті.

Катерина Репяхова, фото: instagram repyahovakate
Катерина Репяхова, фото: instagram repyahovakate


Після цього Катерина почала ділиться фото на яких вона демонтує свій вагітний животик, а також різними подробицями. Так, дівчина розповіла, що за 4,5 місяці вагітності взагалі не поправилася. При цьому додала, що при токсикозі скинула 2 кілограми і вони тільки повернулися.

Катерина Репяхова, фото: instagram repyahovakate
Катерина Репяхова, фото: instagram repyahovakate

"Залишу це відео Тут💕 вчора в такому красивому образі після інтерв'ю не зробила жодної фотографії😅 про що я думала?)) До речі, я за 4,5 місяці вагітності не поправилася ні на один кілограм. Вірніше під час токсикозу скинула 2 і в них же повернулася. Питання до знавців, це нормально?))", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадавши, Віктор Павлік зізнався, хто відкрив йому дорогу до слави.

Як повідомляв Знай.ua , Віктор Павлік показав жінку, яка йому важливіша за молоду дружину.

Також Знай.ua писав, що одружений Павлик засвітився в обіймах гарячих близнят.