У Львові продовжують реконструкцію вулиці Степана Бандери. Зараз там працює 50 робітників та 20 одиниць техніки.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram повідомив мер Львова Андрій Садовий.
Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Степана Бандери тривають ремонтні роботи. Робітники вже завершують прокладання колектора до вулиці Коновальця, та водогін до вулиці Антоновича.

Ремонт вулиці у Львові, фото зі сторінки Андрія Садового
Ремонт вулиці у Львові, фото зі сторінки Андрія Садового

"Важливо, що виконавець робіт моніторить температуру повітря, тому на кожному етапі відбуваються роботи, які можна проводити за таких погодних умов. До прикладу, прокладати колектор набагато доцільніше і безпечніше взимку, коли менша ймовірність зсувів ґрунту. Також цього тижня проведемо спільну нараду з Управлінням екології та підрядником, щоб детально проговорити поводження з деревами на цій вулиці. Важливо, щоб жодне насадження не було пошкодженим", - написав Садовий.


За словами Андрія Садового ремонтні роботи на цій вулиці триватимуть до кінця серпня 2021 року. Мер додав, що кошти на ремонт вулиці вже закладені у бюджет міста.

Нагадаємо, Рада затвердила зарплату для Садового і показала гаманець мера всій Україні

Як повідомляв портал "Знай.uа" ранiше, мер Чернівців Клічук обмовився "по Фрейду", думки про відпочинок: "всі питання продані"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також, "Знай.ua" писав, що у Харкові мерія увічнить покійного Кернеса, рішення прийнято: "Святий обов'язок"