Мер Львова Андрій Садовий показав, як відпочиває разом зі своєю родиною на вихідних.

Про це Садовий розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Так, мер Львова Андрій Садовий, у неділю, 24 січня разом зі своєю родиною відвідав гірськолижний курорт Тисовець, що на Львівщині. Садовий оприлюднив фото, на якому він позує разом зі своїми дітьми на фоні засніжених схилів. Всі вони - випробували свої лижі на одній з трас гірськолижного курорту.

Андрій Садовий з родиною, фото: instagram andriysadovyi
Андрій Садовий з родиною, фото: instagram andriysadovyi

"Випробували бігові лижі в Тисовці. Гори емоцій, а головне все поруч і дуже доступно ", - зазичав Садовий.

Для довідки:
Тисовець — гірськолижний курорт. У 32 км від міста Сколе розташована навчально-спортивна база «Тисовець» — центр зимових видів спорту міжнародного значення.
Одним з головних достоїнств бази «Тисовець», розташованої серед могутніх пустинних гір, вважається цілюще повітря. Прямо від житлових корпусів до гірськолижної траси протягнута канатна дорога довжиною 1,75 км, крім того, схил обладнаний 2-ма підйомниками по 850 м кожен.

Як повідомляв портал "Знай" Садовий "відспівав" локдаун на Різдво: водили козу попри заборони. 7 січня, на його сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост з українським вертепом.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік".

Також, "Знай" писав, Садовий пустив львів'ян у шикарний особняк і розповів про виховання дітей. Незважаючи на те, що апартаменти Садового це трохи більше 600 квадратних метрів, все ж він живе досить скромно.