Стало відомо про те, що у Львівському «Охматдиті» лікарі врятували трирічну дитину. Тепер дівчинка знову насолоджується життям.

Таким чином, повідомляється, що значна частина кишечника дитини перебувала в правій частині грудної клітини. До трьох років дівчинка була абсолютно здорова, але ось, в березні минулого року її відправили на планове УЗД, і лікар запідозрив щось недобре.

Як виявилося, це вроджений порок, який проявляється після народження, але ніхто до трьох років навіть цього не підозрював.

В результаті після ряду аналізів все підтвердилося. У будь-який момент могло все стати гірше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Маленька пацієнтка потребувала невідкладної операції, як заявив керуючий Центру хірургії «Охматдиту» Андрій Дворакевич.

Операція пройшла успішно, і вже наступного дня після дівчинка попросила піти погуляти на дитячий майданчик поруч з лікарнею. Там грали її однолітки.

На даний момент вона вже знаходиться вдома, і за прогнозами лікарів у неї все буде добре.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11 ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.