У Львівській області п'яний водій збив на дорозі трьох підлітків і спробував сховатися від поліції.

Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Львівської області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в одному з сіл Старосамбірського району в четвер, 14 січня близько 20:45. Правоохоронці з'ясували, що водій легкового автомобіля Skoda скоїв наїзд на трьох дітей – хлопчиків 13 і 14 років і 13-річну дівчинку. В результаті події діти отримали тілесні ушкодження.

Після ДТП водій легковика покинув місце події. Після огляду правоохоронцям швидко вдалося встановити місцезнаходження винуватця. За повідомленням патрульних, водій мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, проте відмовився від проходження експертизи.

Правоохоронці склали на водія адміністративний протокол за скоєння дорожньо-транспортної пригоди, залишення місця події та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. Йому інкримінували статті 122-4, 124 і 130 КУпАП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що у Польщі водій протаранив автомобіль з українцями, і в підсумку загинув 18-річний хлопець. Вирішив помститися.

Як повідомляв портал Знай.иа, чоловікові, якого підозрюють у вбивстві трьох дітей у Львові, проведуть психіатричну експертизу.

Також Знай.иа писав, що правоохоронці визначили на марках яких автомобілів найчастіше їздять водії в нетверезому стані.