Стало відомо про те, що у Львові люди вийшли на протест проти підвищення тарифів. Люди вийшли з плакатами, щоб люди звернули на них увагу.

Таким чином, повідомляється, що у Львові поряд з приміщенням обласної адміністрації протестували проти зростання тарифів на комунальні послуги. Пряму трансляцію з місця подій проводив телеканал НТА.

Прийшло на акцію протесту приблизно 50 осіб. Активісти вимагали зупинити "тарифний геноцид", і знизити сильно вартість комунальних послуг.

Одна з протестувальників на ім'я Нонна говорить про те, що вони з обіймами прийняли Володимира Зеленського на посаді президента, а він розпинає високими тарифами, а також відсутністю вакцинації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нам пропонують продати собак для того, щоб розрахуватися за тарифи. Продати єдиного друга " - сказала учасниця мітингу.

У багатьох областях України вже кілька днів проходять мітинги через підвищення тарифів.

Всі вони намагаються домогтися від влади свого.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.