Стало відомо про те, що лікарі зі Львова провели дуже складну операцію, і тим самим спали життя жінці. Ось вони, герої України.

Таким чином, повідомляється, що в новорічну ніч команда Центру серця і судин врятували життя жінці на ім'я Лариса. Її оперували більше семи з половиною годин.

Про це розповіли на сторінці клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львів у соціальній мережі Facebook.

Ближче до півночі жінку доставили в лікарню, вона була в критичному стані. Біль між лопатками віддавала в хребет, а також у неї був низький тиск. Їй 63 роки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Для того, щоб врятувати їй життя, фахівці відразу приступили до справи, почали проводити всі необхідні обстеження, і виявилося, що їй потрібна термінова операція, була на рахунку кожна хвилина.

Тривала операція 7 з половиною годин, і в ближче до її кінця, стан жінки вдалося стабілізувати, їй вже нічого не загрожувало.

Через 11 днiв жінка відчуває себе добре, на її обличчі знову була радісна посмішка, і її відпустили додому.

Нагадаємо, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина- " Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"