Відома українська співачка, Тоня Матвієнко часто ділиться моментами зі свого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона викладає фотографії і ролики. Цього разу фанати змогли подивитися, як же знаменитість відпочиває в Єгипті.

Таким чином, повідомляється, що Зимовий відпочинок у Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна точно вдався. Спочатку вони відзначили Різдво в Карпатах, разом з ще низкою українських знаменитостей, а після цього вирушили до Єгипту всією сім'єю.

І ось, Тоня Матвієнко вирішив поділитися знімком в купальнику на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Дівчина позує в спокусливому відкритому купальнику. Вона лежить на каменях, і загоряє з закритими очима.

"Мангрові зарості 🔥", - підписала публікацію зірка.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати захоплено сприйняли новий кадр від української співачки, і почали писати свої коментарі під постом: «Краса», «красиві фото», «яке красиве небо».

Коментарі під постом Тоні Матвієнко, фото: скріншот
Коментарі під постом Тоні Матвієнко, фото: скріншот

Але, при цьому був і не зовсім приємний коментар. Один з користувачів вирішив зробити акцент на фігурі Тоні Матвієнко, і написав наступне « " а де, бл * ть, талія? Крути обруч, Тонька», на що дівчина відповіла, що вже купила його.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала силу любові в ніжних обіймах Мірзояна: "ніхто не відміняв".

Як повідомляв портал Знай.иа, Арсен Мірзоян увічнив Тоню Матвієнко на березі Єгипту: "Підкорювач пустелі".

Також портал Знай.иа писав, як Арсен Мірзоян довів Ніні Матвієнко, що він найкращий зять: про таке мріє кожна теща.