У Львівській області рятувальники знімали з балкона багатоповерхівки мертвого літнього чоловіка.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Повідомляється, що інцидент стався о 10:55 у п'ятницю, 8 січня, в місті Червоноград Львівської області. У зазначений час на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про те, що по вулиці Гринченка на 4-му поверсі житлового будинку необхідна допомога по зняттю чоловіка з балкона.

На місце події негайно направили співробітників 33-ї Державної пожежо-рятувальної частини міста Червоноград.

По приїзду рятувальники з'ясували, що на балконі 4-го поверху знаходиться тіло загиблого власника квартири – чоловіка 1961 року народження. Пожежо-рятувальне відділення зняло чоловіка з балкона за допомогою автодрабини і передало його медикам і правоохоронним органам на експертизу.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Про причини смерті чоловіка ніякої інформації немає.

Нагадаємо, що у Львові оголосили про підозру патрульному, який підробляв звіти заради збільшення власної успішності в роботі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові патрульні допомогли дістатися додому дуже старенькому дідусеві. Не дивлячись на те, що у чоловіка були проблеми зі слухом, патрульним вдалося налагодити з ним контакт. Вони посадили його в автомобіль і повезли за вказаною адресою.

Також Знай.иа писав, що 18-річна граджанка Польщі звинуватила двох громадян України віком 26 і 27 років у зґвалтуванні. Інцидент стався в Глівіце перед Новим роком.