У Львові стався вибух в одній з квартир багатоповерхового будинку. В результаті події постраждала сімейна пара.

Детальніше про це розповідає "ТСН"у своєму сюжеті.

Повідомляється, що в центральному районі Львова стався вибух: ударна хвиля виходила від однієї з квартир житлового будинку, розташованої на третьому поверсі. В результаті події була зруйнована Зовнішня стіна і перекриття між квартирами.

Під час вибуху в оселі перебувала сімейна пара – подружжя 44 і 45 років. Спочатку рятувальники вивели з будівлі жінку, а після винесли постраждалого чоловіка на ношах. У останнього діагностували отруєння продуктами горіння, а ось його дружина знаходиться у важкому стані: у неї опіки 3-4 ступеня обох кистей рук і опік обличчя 2 ступеня.

На момент події в будинку перебувало 10 мешканців, ніхто з них не постраждав.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У газовій службі повідомили, що вибух стався, за попередньою інформацією, внаслідок витоку газу. На щастя, ударна хвиля не викликала загоряння.

На даний момент рятувальники оцінюють збиток для будівлі, а всіх мешканців сусідніх квартир тимчасово виселили. Їм дозволили забрати деякі речі і направили в готелі або знімні квартири. Через кілька днів служби розкажуть, чи придатний для життя будинок або буде визнаний аварійним.

Нагадаємо, що на Львівщині сталася жахлива ДТП внаслідок якої постраждало 10 осіб, серед них діти.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львові невідомий водій скоїв наїзд на хлопчика та втік.

Також Знай.иа писав, що у Львові озвірілий маршрутник накинувся на хлопця з інвалідністю.