У суботу, 23 травня, у відділення поліції міста Жовква, що на Львівщині, прийшла заява про неправомірні дії місцевого жителя.

Таким чином, повідомляється, що подзвонила в поліцію настоятель храму села Потелич. Він розповів про те, що невідомі громадяни проникли в церкву. Також, настоятель зазначив, що було розбите вікно, і найімовірніше що-що вкрали.

У Львівській області чоловік розбив вікно в храмі, фото: скріншот з відео

Під час того, як співробітники правоохоронних органів виїхали на місце злочину, було встановлено те, що з храму абсолютно нічого не пропало, і сам факт крадіжки підтверджений не був.

А під час проведення обыскных робіт, офіцер місцевого відділення поліції Роман Глинський встановив особу чоловіка, який розбив вікно храму і одного з магазинів села Потелич. Зробив він це з хуліганських мотивів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Злочинців виявився вже раніше судимий житель Яворівського району, двадцятисемирічний чоловік. Проти нього було складено кілька протоколів про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, також, що в київській області шістнадцятирічний підліток вистрілив у чоловіка з Вишгорода.

Була затримана група людей, серед яких було троє неповнолітніх підлітка – учасників конфлікту, який стався у Вишгороді.

Під час сутички, один хлопець побачив у свого супротивника в сумці зброя. Підліток вихопив його і вистрілив у чоловіка.

Нагадаємо, раніше Запорожців масово обчищають у маршрутках, орудують "під дахом" у водія: городяни повстали проти свавілля

Як повідомляє портал «Знай.ua» Злочин і покарання: у Дніпрі спіймали злодія і розправилися з ним посеред вулиці

Також «Знай.ua» писав, що У Києві кримінальний дует матері та доньки грабує дітей і вагітних жінок, - "одна притиснула, інша витягла"