Стало відомо про те, що чотирьом чиновникам з Львівської обласної міської адміністрації оголосили про підозру. Вкрали понад три мільйони.

Таким чином, повідомляється, що Львівська обласна прокуратура оголосити про підозру колишньому керуючому капітального будівництва Львівської ОДА та ще трьом чиновникам. Вони могли привласнити понад три мільйони гривень, які взяті з бюджету України.

Слідство говорить про те, що підозрювані спеціально завищували вартість будівництва амбулаторій і спортивного комплексу, щоб відмити частину грошей.

Гроші / фото: ГУНП
Гроші / фото: ГУНП

З листопада 2018 року по березень 2020 року чотири посадові особи привласнили з обласного бюджету 3,2 мільйона гривень. Вони спеціально розробили злочинний план, за яким весь цей час і діяли.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У Національній поліції говорять про те що до складу даного злочинного угруповання входило шестеро осіб. Чотирьом фігурантам вже оголосили про підозру у скоєнні злочину. Досудове розслідування триває.

Також, вирішується питання стосовно того, чи повідомляти про підозру іншим членам групи.

Якщо вина буде доведена, тоді їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років. Також приблизно три роки вони не зможуть обіймати певні посади.

Нагадаємо, що Петро Порошенко відмовився брати участь в опитуванні президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай" , у Львові діючий мер Андрій Садовий намагався проголосувати на місцевих виборах, але йому це не вдалося.

Також, "Знай" писав, що у Хмельницькому хитрий виборець навішав локшину на вуха спостерігачам: "У мене в телефоні".