В Італії в місті Верона загинула 56-річна українка. За офіційною версією жінка випала з вікна.

Трагедія сталася 1 січня. Українка випала з вікна ванної кімнати вдома у Валеджо-суль-Мінчо (Верона), де вона була гостем у літнього подружжя.

Основною версією смерті жінки є самогубство через важкий психологічний стан, який був погіршений ще й тим, що заробітчанка хотіла повернутися в Україну, але не могла. За словами сім'ї-роботодавця, жінка перебувала в кризовому стані.

Карабінери виявили у ванній-кімнаті кілька коробок з медикаментами і майже порожні пляшки з алкоголем.

Свідчень про те, що до самогубства жінку могли довести інші люди, поки немає.Прокурор наказав передати тіло в інститут судової медицини для медико-правової інспекції та токсикологічних досліджень і розтину.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У соціальній мережі Фейсбук Оля Сольська опублікували повідомлення з проханням про допомогу в транспортуванні тіла трагічно загиблої Українки.

"Просимо про допомогу, 1 січня 2021 року в моїх сестричок Вояк Марини і Петльованої Лесі трагічно загинула мама за кордоном в Італії, терміново, до вівторка, потрібні кошти 3500 євро, щоб забрати тіло додому. Якщо у вас є можливість допомогти будемо вам нескінченно вдячні за кожну гривню”, - написала дівчина.

Пізніше з'явилася інформація, що збір коштів закритий і тіло українки транспортують на батьківщину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українка десять років працювала на заробітках в Італії, приїхала додому на Різдво і обімліла: "не раді?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молода львів'янка потрапила в біду в Італії, шукають рідних: "Зів'яла на заробітках, проблеми з психікою"

Також «Знай.иа " писав, що Українка працювала на заробітках в Італії і втратила дочку: "мати б не кинула"