У Львові після гучного святкування Нового року біля головної ялинки назбирали 2 машини сміття.
Про це повідомили у Львівській міській раді.
Так, стало відомо, що у новорічну ніч комунальники зібрали біля ялинки 2 машини сміття. При цьому комунальники зазначили, що минулого року сміття було значно більше і вони назбирали 5 машин відходів.

Ялинка у Львові, фото: Facebook
Ялинка у Львові, фото: Facebook

Комунальники кажуть, що святкування 2021 року пройшло спокійніше ніж роком раніше. Імовірно це пов'язано з карантинними заходами через пандемію коронавірусу. Адже цьогоріч не було ні концертів, ні гучних святкувань. І до того ж місцева влада закликала львів'ян залишатися на свята вдома.

"Торік у новорічну ніч було зібрано 5 машин. Комунальні служби ще продовжують прибирати місто, є ще трохи дрібної роботи. Крім поливальної машини, працює ще вакуумна машина. Загалом, цьогоріч усе святкування пройшло набагато спокійніше. Є труднощі з прибиранням газонів на проспекті Свободи, де на землі велика кількість конфеті", — розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ.

Нагадаємо, суворі львівські патрульні втратили спокій перед Новим роком: "Святкуйте з розумом"

Як повідомляв портал "Знай.uа", бунтуючі підприємці зустрінуть Новий рік на київському Майдані: ні кроку назад

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що ужгородець прокатав на капоті Дід Мороза, всі щасливі: "Чудовий настрій"