У Львові на ковзанці у центрі міста закоханий молодик романтично освідчився коханій. Закохана пара приїхала до Львова на вихідні, аби провести час разом і цей вікенд пара точно запам'ятає на все життя.
Так, стало відомо, що на Різдво хлопець запросив кохану до Львова. Під час прогулянки історичним центром міста Лева закохані вирішили покататися на ковзанці на площі Ринок. Тут на дівчину, окрім катання на ковзанах, чекав ще неабиякий сюрприз. Освідчення відбулося на очах у десятків львів’ян і туристів, пише Вгороде.

Фото: портал Вгороде

“Увімкнулась світломузика, та розпочалось справжнє шоу! На ковзанку вийшов музичний гурт, і під їх виконання фігуристи виконали дивовижні номери і танці з підтримками на ковзанах. Тоді пара фігуристів провела закоханих до центру ковзанки.
Там на дівчину чекав головний подарунок – льодова фігура у формі серця з вигравіюваною каблучкою! Хлопець подарував коханій серце, та під оплески львів’ян освідчився в коханні”, – розповіла керівник івент агенції Flash Day Тетяна Барнович, яка й допомогла організувати незвичайне освідчення у Львові.

Фото: портал Вгороде

Дівчина була вражена таким сюрпризом та не могла стримати сліз від щастя. На пропозицію коханого вийти за нього заміж дівчині звісно ж відповіла "Так!". Численні випадкові свідки події також були у захваті.

Фото: портал Вгороде

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Запорізькій Січі" відкриють новий інтерактивний майданчик.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.