Відома українська телеведуча Марічка Падалко часто ділиться зі своїми підписниками та фанатами новими світлинами у соціальних мережах, цікавими думками чи історіями з життя.
Цього разу Падалко поділилася історією про своє улюблене біле пальто з яким вона не може розпрощатися вже багато років. Все через те, що одного разу у ньому виступала її кумир - фігуристка Катя Гордєєва.

Фото: instagram Марічки Падалко


"Цьому білому пальту понад 15 років, але я досі не можу його позбутися, бо одного разу в ньому виступала в Києві одна з моїх кумирів.

Її фото з дитячої газети над моїм столом з’явилося в 10 років, коли Катя Гордєєва стала чемпіонкою світу у парному катанні. Потім я вболівала за неї по ТВ на двох олімпіадах, які вони з Сергієм Гріньковим виграли. А коли в 1995 році в молодому віці її партнер і чоловік раптово помер на тренуванні від зупинки серця, це було для мене такою втратою, що я не один раз була на його могилі в Москві", - поділилася Падалко.

Фото: instagram Марічки Падалко

У 2005 році, коли Марічку Падалко запросили у Палаці спорту вести шоу найкращих фігуристів світу приїхала і Катя Гордєєва. Телеведуча згадує, що тоді до виступу залишалося на так багато часу, але фігуристки так і не було, бо затримувався її рейс. А вже коли вона приїхала до Палацу спорту, то виявилося, що верхній одяг, якій для неї підготували для заключного гала-номеру, завеликий.

Фото: instagram Марічки Падалко

"І тут я згадала про своє біле пальто - його на таксі доправили з дому за годину до виступу. І воно Каті підійшло!!! Як я раділа!! Правда, тоді наважилася їй сказати, як багато вона для мене означала. Від початку війни з Росією, Катя лишилася для мене єдиним теплим спогадом про сусідню країну і єдиною celebrity родом звідти, за якою я стежу.

Я вдягаю його раз-два на рік як сьогодні на передноворічну зйомку і ховаю до шафи. Можливо, висітиме так довго, що і моя маленька Катя його колись одягне", - підсумувала Падалко.

Нагадаємо, заміжня ведуча 1 + 1 Марічка Падалко засвітилася з чужим чоловіком: "приємно бачити"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, засмучена Марічка Падалка заговорила про аборти, мама трьох дітей приголомшила правдою.

Також Знай писав, що телеведуча 1 + 1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка.