Відома українська телеведуча Марічка Падалко часто ділиться зі своїми підписниками та фанатами новими фото та своїми думками стосовно різних тем. Цього разу Падалко заговорила про телевізійні рейтинги.
Так, Марічка Падалко зазначила, що цього року ТСН є абсолютними лідерами ранкових новин по країні і вона цим невимовно пишається. Також вона подякувала за це своїм колегам.
Ці слова вдячності вона проілюструвала фото зі своїм колегою по ТСН Святославом Гринчуком. Телеведучі позують на фоні студії ТСН. Для фото Марічка Падалко обрала стриманий образ - чорний джемпер та червону спідницю, яка є акцентом у її образі. А от її колега одягнув вишуканий костюм чорного кольору.

Іnstagram Марічки Падалко

"Закінчуємо цей рік абсолютними лідерами ранкових новин по країні. Ранкові випуски @tsnua давно вже недосяжні за показниками для конкурентів. Ми іноді даємо їм шанс, наблизитися до нас о 8:00 і о 9:00, коли виходимо після реклами, але о 7:00, коли працюємо пліч-о-пліч зі @snidanok нас регулярно дивиться понад 20 відсотків ТВ-аудиторії (віком 18-54). Цього понеділка доля випуску ТСН о 7:09 була 28,7% (!!!) Дякую всім нашим глядачам і всій нашій ранковій зміні ", - зазначила вона.

Нагадаємо, що зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.uа писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.