Дружина львівського священника Петра Терлецького – Катерина, яка потрапила в лікарню з коронавірусною інфекцією ще в листопаді й народила донечку, почувається дещо краще.

Напередодні жінку перевели в терапевтичне відділення. Їх одномісячна донька Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на Covid-19, досі стабільно важка.

Про це Тvoemisto.tv розповів отець Петро Терлецький.

«Катерину вже перевели з палати інтенсивної терапії у загальну. Вона ще дуже квола, дихає через маску, яка під’єднана до кисневого концентратора», – каже отець Петро Терлецький.

Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Стан маленької Даринки практично не змінився, вона досі у тяжкому стані, проте дівчинка здолала коронавірус.

Варто нагадати, що 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина на коронавірус захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вул. Мечникова, тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

У Катерини, яка була на сьомому місяці вагітності, через Covid-19 було ураження легень на понад 90%. Жінка була у критичному стані і їй провели кесарів розтин. Даринка народилася з вагою 1 230 грам, її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні.

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.