Відомий український співак Арсен Мірзоян, який має звання заслужений артист України часто тішить своїх підписників та фанатів у соціальних мережах новими світлинами чи коротенькими відео.
До того ж артист часто показує на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, що він веде досить активний спосіб життя та завзято займається спортом. Цього разу Мірзоян опублікував фото зі свого тренування у спортивній залі. На фото артист позує на фоні різноманітних гантель та іншого спортивного знаряддя.

Арсен Мірзоян / фото: Instagram
Арсен Мірзоян / фото: Instagram

Для активного тренування зять Ніни Матвієнко обрав червону футболку з контрастним білим написом та кумедні різнокольорові шорти. Щоб продемонструвати силу, Мірзоян напружив свій біцепс для фото.

Instagram Арсена Мірзояна

"Добраніч! 3d в квадраті ", - написав артист під опублікованими фото.

У коментарях під світлинами зі спортивної зали користувачі мережі залишити артисту десятки компліментів щодо його гарної спортивної форми.

Нагадаємо, зять Ніни Матвієнко поїхав за грибами на танку. Повна Екіпіровка і команда грибників поїхала висадитися серед густого лісу. Таким чином, незважаючи на похмуру погоду Арсен ще й з кількома друзями вирішили влаштувати захоплюючу подорож.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Як повідомляв "Знай", Арсен Мірзоян перетворився на Джеймса Бонда на нових зйомках з дружиною: "нереальні»

Знай писав, посивілий зять Ніни Матвієнко перетворився на Вірастюка, справжній силач: "Взяв-неси!"