Стало відомо про те, що хірурги зі Львова пришили 39-річному жителю відрізану кисть руки. Справжнє диво.

Таким чином, повідомляється, що 39-річного жителя Бродівського району "швидка" допомога привезла в місцеву лікарню з травмою руки. Йому відрізало циркулярною пилкою половину кисті. Сталося це ще 1 грудня.

Про це повідомляє Інформаційний портал ZAXID.net.

Його відразу ж взяли в операційну, і на щастя, хірургам вдалося повністю відновити функціонування руки.

У Львові хірурги врятували життя чоловікові, фото: ZAXID.net
У Львові хірурги врятували життя чоловікові, фото: ZAXID.net

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пацієнт розповів також, як все насправді сталося. Він допомагав різати дрова на зиму, раптом втратив на кілька секунд пильність, і кисть потрапила під пилку.

Чотири пальці трималися на залишках шкіри, видовище не для слабкодухих.

Його відразу ж доставили в місцеву лікарню, де лікарі оперативно спрацювали, і зупинили кровотечу. За допомогою декількох швів йому зафіксували відрізані пальці, а руку обклали льодом.

Звідти лікарі відвезли її до Львова, в центр хірургії, де його почали оперувати. Тривала операція загалом п'ять з половиною годин.

Все пройшло успішно, і травмовані пальці знову могли функціонувати.

У лікарні він провів 22 дні, з ним займалися реабілітологи, і вчили користуватися рукою заново. Попереду постраждалого чоловіка чекає важкий період реабілітації, але, все буде добре, як стверджують лікарі.

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували життя 16-річного Єгора, якого 20 вересня збили на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай,у Дніпрі знайшли чоловіка, якого нещодавно розшукували по всьому місту. На жаль, він виявився мертвий.

Також Знай писав, що небайдужий дніпрянин пожертвував 10 тисяч гривень в обласну дитячу лікарню.