У Львові хірурги врятували життя півторарічному хлопчику, який не міг дихати самостійно. Про це повідомили у виданні ZAXID.NET.

Як зазначається, батьки малюка з Дрогобича викликали швидку, коли дитина почала задихатися. Спочатку вони подумали, що в сина бронхоспазм, оскільки при народженні у нього були проблеми з дихальною системою. Однак місцеві лікарі запідозрили, що дитина чимось вдавилася, та реанімобілем медицини катастроф перевезли малюка до Львівської міської дитячої лікарні.

Лікарі зі Львова вирушили по дитину до Дрогобича у тому ж реанімобілі. Вони констатували в малого дихальну недостатність – дитина вже починала синіти.

У Львові маленького пацієнта вже чекали хірурги, які провели термінову операцію із видалення стороннього тіла. Як виявилося, малюк ледь не загинув через 3-сантиметрову фінікову кісточку, що застрягла у нього в трахеї та перекрила дихання.

Лікарі нагадують батькам про необхідність слідкувати за тим, що саме їхня дитина бере до рота.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, українських медиків на передовій боротьби з пандемією залишили із порожніми кишенями.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ляшку довелося виправдовуватися за мізерні аванси медиків.

Також Знай.ua писав, головного санлікаря Віктора Ляшка жорстко розкритикували за бюрократизм.