Мер Львова Андрій Садовий, після тривалої боротьби з коронавірусом вийшов на роботу та розповів, як переніс недуг.
Про це Андрій Садовий розповів на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Так, Садовий показав свій перший робочий день після того, як він перехворів на коронавірус. До того ж мер відзначив, що вперше за 15 років хворів так, що змушений був залишитися дома.

Фото Instagram Андрія Садового

"Кожна людина переносить ковід по-своєму. Тому не буду нікому радити, які препарати вживати, бо хвороба і симптоматика дуже різна і персональна. Лікар каже, що в організмі вже виробились антитіла і я можу працювати. До кінця року багато справ. Дякую всім, хто писав, дзвонив і турбувався про моє здоров’я! Будьте і ви здорові, бережіть себе та близьких!", - зазначив Садовий.

Садовий зазначив, що вже повністю готовий приступити до роботи у звичному режимі. А також мер Львова вдячний всім тих, то підтримував його під час хвороби.

Нагадаємо, раніше Садовий підхопив коронавірус і поскаржився на весь Львів: "відчув слабкість"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Садовий присягнув львів'янам і пообіцяв те, чого не зробив за чотири каденції

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Садовий пообіцяв львів'янам грандіозну вечірку на Різдво, локдаун не перешкода: "у нас особлива атмосфера"