Арсен Мірзоян - відомий український співак та заслужений артист України. Зять видатної української співачки Ніни Матвієнко частенько ділиться зі своїми фанатами та підписниками коротенькими відео чи новими світлинами у соціальній мережі фейсбук.
Мірзоян часто показує, що веде доволі активний спосіб життя та часто займається різноманітним спортом. Цього разу відомий співак опублікував фото із засніжених гір. Виявилося, що до переліку численних захоплень артиста входить ще й катання на сноуборді.

Іnstagram: arsen_mirzoian

На фото артист позує у спеціальному одязі, який призначений для катання на сноуборді. На голові у співака шолом та окуляри, аби не травмуватися під час улюбленої розваги. У підписі під фото відомий співак привітав всіх з Днем сноубордиста.

"Кажуть сьогодні день сноубордиста! То вітаю всіх однодошкових! ", - зазначив артист.

Нагадаємо, Мірзоян і Тоня Матвієнко везуть бійцям на фронт тонни олів'є.

Як повідомляв Знай.uа, Мірзоян записав звернення перед Новим Роком.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що донька Ніни Матвієнко позбулася конкурентки.