Зять народної артистки Ніни Матвієнко має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, на своїй сторінці в Instagram, співак показав фрагмент зі зйомок для музичного телеканалу "М1"

Арсен Мірзоян опублікував коротке відео, де показав фрагмент зі зйомок для телеканалу "М1".

На відео Арсен Мірзоян одягнений в чорні штани, чорний піджак і чорний светр з принтом. Крім того, на його голові можна помітити незвичайну деталь образу — шолом пілота із захисними окулярами.

Артист тримає в руках невеликий листочок паперу, звідки читає текст. Однак пізніше йому кажуть, що вміст «шпаргалки» потрібно вивчити на пам'ять.

"А що, її потрібно щоб було видно? А, треба вивчити. Козловський Віталій летів з Італії в компанії Наталії" - сказав Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сам артист з гумором поставився до цієї ситуації і в підписі до публікації вміло віджартувався з цього приводу.

"З відступаючим 2020!!! Вдіти шолом на голову і забути. :)"- написав Арсен Мірзоян.

Публікація Арсена Мірзояна: Instagram

Нагадаємо, що окрилена Полякова потрапила в неприємності з Дзідзьо

Як повідомляв портал "Знай.uа", пишний бюст Соні Плакидюк змусив фанаток понервувати у фіналі " СТМПУ"

Також, "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський зазіхнув довгим язичком на лаври Насті Каменських