У Львові перестало битись серце відомого вченого Анатолія Сохнича.
Про це повідомляється на сторінці ЛНАУ у соціальній мережі фейсбук.
Так, стало відомо, що у середу, 23 грудня помер багаторічний завідувач кафедри управління земельними ресурсами землевпорядного факультету Львівського національного аграрного університету. На момент смерті професору було 70 років.

Анатолій Сохнич/ФБ

Анатолія Сохнича всі знали та любили як вченого і педагога, багаторічного завідувача кафедри, Заслуженого діяча науки й техніки України, академіка Міжнародної академії наук екології й безпеки життєдіяльності та Академії наук вищої освіти України, дійсного члена Академії економічних наук України, доктора економічних наук.

«Передчасна смерть Анатолія Яковича – непоправна втрата для рідних і близьких, для колег і студентів. Висловлюємо слова глибокої скорботи та розділяємо біль і горе», – зазначається у дописі.

Наразі про дату та місце прощання з відомим львівським професором нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Скріншот

Нагадаємо, що у Дніпрі від коронавірусу помер відомий тренер

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Канаді зупинилося серце легендарної прикарпатки

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі в страшній аварії загинули молоді батьки