Маркіяна Лопачака члена фракції ВО «Свобода» обрали секретарем Львівської міської ради.

За таке рішення, у середу, 23 грудня проголосували на сесії ЛМР.
Так, стало відомо, що секретарем Львівської міської ради обрали Маркіяна Лопачака, кандидатуру якого запропонувала «Європейська Солідарність». За нього під час таємного голосування проголосували 41 депутат. Участь у голосуванні прийняло 58 депутатів. 5 утрималось, 12 проголосували проти.

Фото: ФБ/Маркіян Лопачак

Головою лічильної комісії обрали Петра Адамика, голову фракції партії «Європейська солідарність». Секретарем лічильної комісії – Валерія Веремчука від «Варти».
Для довідки
Маркіян Лопачак – 40 років, львів’янин. Навчався у Львівському інституті фізичної культури на реабілітолога, а пізніше у Львівській державній фінансовій академії.
Депутат Львівської міськради кількох скликань від ВО «Свобода». За останньої каденції – член постійної комісії конкурентоспроможності, сталого розвитку та підприємництва.
Був нардепом 7-го скликання від ВО «Свобода», членом Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.
У 2014 році йшов до Верховної Ради України за списком ВО «Свобода», однак партія не змогла подолати виборчий бар’єр. У 2019 році профінансував президентську виборчу кампанію Руслана Кошулинського на 95 тис. гривень.
Згідно з декларацією, є власником одразу п’ятьох земельних ділянок у Підберізцях Пустомитівського району та будинку. На його дружину зареєстрована квартира у Львові та житловий будинок у Ямельниці на Сколівщині. У подружжя два авто: Volkswagen Tiguan та Toyota Land Cruiser 200.

Нагадаємо, раніше Садовий підхопив коронавірус і поскаржився на весь Львів: "відчув слабкість"

Як повідомляє портал Знай.uа Садовий присягнув львів'янам і пообіцяв те, чого не зробив за чотири каденції

Також "Знай.uа" писав, що Садовий пообіцяв львів'янам грандіозну вечірку на Різдво, локдаун не перешкода: "у нас особлива атмосфера"

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще