Стало відомо про те, що мер Львова Андрій Садовий одужав від коронавірусної інфекції. Він знову на роботі.

Таким чином, повідомляється, що про це він повідомив у вівторок, 22 грудня, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Андрій Садовий зазначив що вже на своєму робочому місці, і готовий повноцінно приступити до роботи.

Також, він написав, що за 15 років ще жодного разу не хворів так, щоб просто залишитися вдома - цікавий досвід.

Кожна людина переносить цю хворобу по своєму, тому мер Львова не став давати поради стосовно лікування - краще ніж лікарі це ніхто не зробить все одно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вже завтра він планує провести сесію міської ради, щоб сформувати депутатські комісії, і вибрати секретаря Ради. У четвер, 24 грудня, буде проведена бюджетна сесія.

Нагадаємо, що Андрій Садовий отримав позитивний тест на коронавірус ще 7 грудня, і з того часу перебував вдома на ізоляції.

В Україні з початку пандемії коронавірусу підтвердили вже 979 506 випадків зараження. За добу зафіксували 8 513 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Всього в країні з початку епідемії видужали вже 600 288 пацієнтів. За останню добу видужало 14 020 людини, 232 чоловік померло.

Нагадавши, Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.