Українка поїхала на заробітки до Польщі, аби забезпечити своїм діткам гідне життя та зникла.
Про це повідомляє інформацій портал "Прикарпаття".
Так, стало відомо, що Приступа Ірина Миколаївна поїхала на заробітки до Польщі. Жінка працювала там уже близько шести місяців, але раптом зв'язок з нею обірвався.

У Польщі зникла молода матуся

Як зазначають рідні зниклої востаннє жінка працювала у польському місті Блоне, на фірмі JAGA Tem, яка виробляє косметику.
Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили чи знаєте щось про місцеперебування цієї жінки, то повідомте про це у прикордонну службу. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки. В дома на її чекають близькі та двоє дітей.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще