Відомого українського співака Кузьму Скрябіна часто називають пророком, адже його влучні висловлювання актуальні зараз і будуть такими ще довгі роки.

Андрій Кузьменко завжди досить чітко висловлювався щодо подій на Донбасі та мав жорстку проукраїнську позицію. Одного разу під час інтерв'ю в одному з українських міст після гучного концерту Кузьма поміркував про те, що ж руйнує українців з середини.

Скріншот із відео

"Я був у Чорткові і там на дискотеці три п'яні рила кричали: "Шо ти тут розказуєш. Музон пора". Розумієш? Ніхто їм не сказав нічого. Я їм зі сцени сказав, що куди засунути й зарити рот. Пофіг.
В готелі з ранку виходиш в Чорткові, руский музон і така галичанка тьотя Маруся з цицьками, всьо. Я кажу: "Тьотя Маруся, а вам не мішає? Та я привикла, то ж радіо". Привикла. Розумієте?
Ровенська окружна, заправка, такий шансом рубає на заправці. Такі стоять хлопець з дівчиною з жовто-синіми бантами, і валить на всю. Я кажу: людоньки добрі, та ви ще гірші, ніж Путін, тому що ви самі себе з середини зжираєте. "Ми привикли, то радіо". Привикли ми", - зазначив Кузьма.

Нагадавши, дочка Кузьми Скрябіна з красенем-чоловіком знайшла "Місця щасливих людей".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, доросла дочка Кузьми Скрябіна заговорила про легендарного батька, фанати ридають.

Також Знай. ua писав, що дочка Кузьми Скрябіна Барбара зізналася, як пережила смерть тата, не могла навіть чути голос.